Administrada la primera dosi de la vacuna a 50.000 persones

Hi ha un pacient més ingressat a l'hospital i continuen dos malalts a la Unitat de Cures Intensives (UCI)

Un rètol indicatiu al centre d'administració de vacunes.
Un rètol indicatiu al centre d'administració de vacunes. SFGA

El pla de vacunació contra la pandèmia del coronavirus ha administrat un total de 91.319 dosis  –49.995 primeres i 41.324 segones–, segons les dades que ha facilitat Govern aquest dijous. La xifra total de casos des del mes de març de l'any passat és de 14.809 persones i es registren 14.416 altes, 36 més que en la darrera actualització d'aquest dimecres. Les defuncions són 128.

Actualment hi ha 265 casos actius, 12 d'ells detectats en les darreres 24 hores. Pel que fa a la pressió hospitalària cinc persones resten ingressades a planta de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell i dos  a l’UCI –ambdós amb ventilació mecànica– (un d’ells un turista no resident).

En relació amb les vacunes, el president de França, Emmanuel Macron ha anunciat que el país es prepara per administrar una tercera dosi de la vacuna contra la Covid “per a les persones més grans i a les més fràgils”. Ha assegurat que començaran a injectar la nova dosis a partir de setembre a través d’un un vídeo penjat a les seves xarxes socials. El president francès respon a les preguntes dels ciutadans, sobretot dels més joves, a través de les xarxes des de la seva residència d’estiu a Bregançon.

Comentaris

Trending