Operatiu a Santa Coloma l’‘stop lab’ mòbil per a la detecció de contagis Covid

El dispositiu operat per la Creu Roja amb el suport de Protecció Civil està estacionat a l’aparcament que queda just sota de l’església i a tocar del carrer de la Tartera i la carretera general

El 'laboratori mòbil' està ubicat a l'aparcament de Santa Coloma.
El 'laboratori mòbil' està ubicat a l'aparcament de Santa Coloma. Toni Solanelles

Després de fer estada una setmana a la Massana, a la plaça de les Fontetes, el dispositiu mòbil per fer extraccions que permetin detectar la presència del coronavirus fa estada a Santa Coloma. En concret, a l’aparcament que hi ha just sota l’església colomenca i que queda entre el carrer de la Tartera i la carretera general. Després d’haver-se instal·lat aquest dissabte, des d’aquest diumenge és plenament operatiu.

L’‘stop lab’ que es va posar en marxa a Encamp després de detectar una alta incidència de casos positius en aquesta parròquia, ha passat posteriorment per Escaldes i la Massana. La voluntat és que vagi rodant per totes les parròquies sota l’operació de la Creu Roja amb el suport de Protecció Civil. Cert és, però, que després d’Encamp el volum d’analítiques que està fent han disminuït força. D’entrada, és necessari concertar cita prèvia a través del telèfon 821955.

Comentaris

Trending