La mort d’una dona a l’UCI eleva a 152 les víctimes de la pandèmia

En les darreres hores s’han diagnosticat 90 nous positius, fet que va incrementar a 700 els casos actius

Un dels accessos a l'hospital de Meritxell.
Un dels accessos a l'hospital de Meritxell. G. P.

Una dona de 85 anys que es trobava ingressada a l’hospital s’ha convertit en la víctima mortal 152 de la pandèmia al Principat. La pacient es trobava ingressada a cures intensives, on no ha pogut superar les conseqüències de la infecció. Pel que fa als nous contagis, en les darrers hores s’han diagnosticat 90 més, fet que fa enfilar fins a 700 els casos actius.

Salut ha comunicat, malauradament, que el coronavirus s’ha cobrat una nova vida. Es tracta d’una dona de 85 anys que estava ingressada des de fa dies a l’UCI, connectada a un ventilador. Finalment, la malaltia ha acabat provocant la seva defunció. És la número 152 des de l’esclat de la pandèmia, ara ja fa dos anys.

L’òbit s’ha produït en una jornada amb noranta nous positius. Això fa que el nombre de pacients actius torni a incrementar-se. Passa de 653 a 700, segons les dades facilitades per Salut.

D’aquests, onze es troben a l’hospital, vuit a planta i tres a cures intensives, dos dels quals sota respiració mecànica. El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha indicat que el pacient no ventila podria abandonar el servei de màxima vigilància en els pròxims dies.

Pel que fa a l’afectació al sistema escolar, la situació segueix relativament calmada. Tot just hi ha set aules en vigilància passiva, però cap grup té alumnes confinats a casa.

Comentaris

Trending