Un brot de covid afecta una trentena de residents a Sant Vicenç d’Enclar, la majoria asimptomàtics

N'hi ha vuit que encara estan en seguiment, i no ha calgut que cap dels padrins hagi estat traslladar a l'hospital

Comentaris

Rètol de la clínica de Santa Coloma.
Rètol de la clínica de Santa Coloma.

Un brot de covid ha afectat de manera lleu una trentena de residents a la clínica geriàtrica de Sant Vicenç d'Enclar. La gran majoria són asimptomàtics i cap dels padrins ha hagut de ser traslladat a l'hospital. Ni ha vuit que encara no s'han recuperat totalment i s'està fent el seu seguiment.

Els residents lauredians del centre ja no assistir aquest dilluns, per mesura de precaució, a l'acte de mobilitat reduïda i usuaris dels serveis d'atenció domiciliària que es va fer al Santuari de Canòlich, coincidint amb els 800 anys de la troballa de la imatge de la Mare de Déu de Canòlich. L'acte va comptar amb l'assistència d'una vuitantena de persones.

La clínica geriàtrica de Sant Vicenç d'Enclar, ubicada a Santa Coloma, es va veure afectada l'estiu passat per un altre brot de corona virus que va afectar fins a onze pacients i un treballador. El Govern va deixar sense efecte el passat dia 26 d'abril,  l’obligatorietat de fer ús de la mascareta per al personal i els usuaris dels consultoris mèdics i dels centres d’atenció primària.

D’igual manera es deixava sense efecte l’obligatorietat de fer ús de la mascareta per part del personal de les residències assistides sociosanitàries, de les llars residencials per a persones amb discapacitat, dels centres de dia sociosanitaris, de les cases pairals i dels casals d’avis, i per als visitants a persones ingressades en aquests centres. 

 

Comentaris

Trending