Un altre resident de Salita més ingressat amb coronavirus a l’hospital

Es continua treballant a nivell epidemiològic per delimitar el brot i mirar de poder saber si va arribar a través d’algun sanitari o una deficient desinfecció d’algun material extern

Una imatge de la façana principal de Salita.
Una imatge de la façana principal de Salita. ARXIU

Ja són deu les persones vinculades a Salita -deu residents i un sanitari- que des de dilluns han donat positiu de Covid-19. Ara mateix és la principal preocupació i es continua treball a nivell mèdic i epidemiològic per poder delimitar del tot el brot i intentar saber quina va ser la presumible porta d’entrada: si algun sanitari o una deficient desinfecció d’algun material que hauria entrat a la residència des de l’exterior. En tot cas, i sortosament, els quadres que presenten els infectats no són greus.

El que sí que és clar és que els nou residents contagiats estan tots ells hospitalitzats a la planta Covid de Nostra Senyora de Meritxell. Per tant, ara mateix al centre sanitari hi ha ingressades onze persones positives de coronavirus. En les darreres hores -anit per ser exactes- hi va ingressar la desena persona positiva de Salita. Per ara, doncs, la situació, residència gestionada per Domus Vi al marge, continua estabilitzada.

Una vegada ja incorporades les dades procedents del cribratge públic, el nombre de casos total oficialment haguts a Andorra des de l’inici de la pandèmia són 852, dels quals, 63 persones continuen malalts a dia d’avui. Les darreres hores hi va haver el cas positiu del resident de Salita però tres persones que estaven contagiades han deixat ja d’estar-ho. No hi ha variació en les defuncions i continuen malalts tres professionals de la salut.

WhatsApp Image 2020 06 04 at 16.43.17 2
WhatsApp Image 2020 06 04 at 16.43.17 3WhatsApp Image 2020 06 04 at 16.43.17         

 

Etiquetes

Comentaris

Trending