Quartararo diu que Andorra és el lloc d'entrenament ideal per als pilots de motos GP

El resident francès assegura que el país està al nivell del centre de preparació de Rossi a Tavullia

Fabio Quartararo en un dels grans premis d'aquesta temporada.
Fabio Quartararo en un dels grans premis d'aquesta temporada.
El pilot francès de motos GP, Fabio Quartararo ha destacat, en una entrevista a la revista alemanya 'Speedweek' les qualitats d'Andorra com un centre ideal per a la preparació dels pilots que competeixen a la màxima categoria del campionat del món. Quartararo, que és resident al Principat, el posa al nivell del centre de preparació de l'italià Valentino Rossi a Tavullia.

Quartararo explica que residia a Espanya però que va decidir traslladar-se a Andorra "per a poder entrenar amb els mateixos pilots que després em trobo als circuits". Entre els residents hi ha els germans Espargarò, Alex Rins, Maverick Viñales, Jack Miller, Ruben Xaus o Chaz Davies. L'ambient és semblant al de l'acadèmia VR46 de Valentino Rossi. A Andorra fan preparació física i entrenament en alçada i, en algunes ocasions, es desplacen junts al Rocco’s Ranch de Barcelona per practicar 'dirt' i  'flat track'.

Quartararo ha estat la revelació d'aquesta temporada al campionat de motos GP tot i que reconeix que encara ha de millorar "sobretot en els avançaments". Aquest any ha aconseguit sis 'pole position', la darrera al Gran Premi de la Comunitat Valenciana que es va disputar el mes de novembre passat al circuit Ricardo Tormo de Xest.

 

 

 

Comentaris

Trending