Posen l'himne d'Andorra en comptes del d'Albània a París

(AMB VÍDEO) Els albanesos s'han negat a jugar el partit de la fase de la classificació de l'Eurocopa de futbol fins que ho han arreglat

Les dues seleccions durant la interpretació dels himnes nacionals.
El partit de la fase de classificació de l'Eurocopa de futbol entre França i Albània a París ha començat uns minuts més tard. La causa és que en comptes de l'himne d'Albània ha sonat el d'Andorra, que serà el proper rival dels francesos en el mateix escenari de l'estadi Saint-Denis. El fet ha provocat l'enuig dels jugadors i dels seguidors albanesos que s'han negat a començar el partit fins que ha sonat el seu himne.

Els jugadors albanesos s'han trobat amb una desagradable sorpresa quan esperaven sentir el seu himne i en el seu lloc ha sonat el d'Andorra. Eren els moments previs al partit del grup H de l'Eurocopa 2020 entre Albània i França a París. Hi ha hagut uns moments de confusió fins que s'ha sentit l'himne d'Albània, fet que no ha apaivagat les empipades dels jugadors, cos tècnic i seguidors albanesos.

Després de l'incident amb l'himne, els francesos han anat per feina i amb gols de Coman (minut 6) i de Giroud (minut 27) han encarrilat el partit que ha acabat amb 4-1 per França. Andorra, per la seva part, es va enfrontar amb Turquia i va perdre amb un gol al darrer minut d'Ozan Tufan (1-0). El partit del combinat que entrena Koldo Álvarez va ser extraordinari, aguantant la totpoderosa selecció otomana fins al final.

Resulta que la selecció andorrana serà el proper rival del combinat francès a l'Stade de France, i d'aquí, possiblement, la confusió amb la melodia nacional. Andorra, Albània i França, entre altres, comparteixen el grup H de la fase classificatòria del campionat d'Europa de seleccions 2020. França, Turquia i Islàndia encapçalen la classificació amb 12 punts i Andorra la tanca amb 0 punts i cinc derrotes