Els secretaris d'Estat ocuparan la tercera planta de Govern i Exteriors es trasllada al primer pis

El ministeri s'instal·larà a l'espai que ha deixat Cultura amb el seu trasllat a l'antic hotel Rosaleda a la parròquia d'Encamp

Comentaris

L'antic despatx de la ministra d'Exteriors, ara oficina d'atenció del telèfon 188.
L'antic despatx de la ministra d'Exteriors, ara oficina d'atenció del telèfon 188. SFGA

L'Edifici Administratiu de Govern està de mudances internes. La gran part del ministeri d'Exteriors ocuparà la part que ha deixat buida Cultura, al costat del viaducte mentre que a la tercera planta s'instal·laran els secretaris d'Estat. El departament de Comunicació també canviarà de despatx però a la mateixa planta.

La remodelació de despatxos ha arribat abans que la ministerial a Govern amb la voluntat d'ubicar els secretaris d'Estat a l'Edifici Administratiu del carrer Prat de la Creu. Això implica que la pràctica totalitat del ministeri d'Exteriors ocupi l'espai que ha deixat lliure el ministeri de Cultura amb el seu trasllat a l'antic hotel Rosaleda de la parròquia d'Encamp. Així Exteriors compartirà el primer pis amb Medi Ambient, Agricultura i Sosteniblitat però ocupant la part del viaducte del doctor Vilanova

Aquest no serà l'únic canvi almenys a mig termini perquè la previsió és que un ministeri es traslladi a l'antic edifici de Ràdio Andorra quan acabin els treballs de descontaminació d'amiant. En un principi, es va rumorejar que podria ser el destí d'Exteriors però ara el principal candidat és Medi Ambient. Les visites d'ambaixadors o de ministres d'altres països aconsella conservar Exteriors al nucli dur de Govern, al carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella, a prop de la Casa de la Vall i d'altres institucions.

La tercera planta quedarà amb el despatx del cap de Govern, la secretaria general, protocol, el gabinet jurídic, comunicació, una petita part d'Exteriors i els secretaris d'Estat. Actualment hi ha la part de Multilaterals d'Exteriors i el despatx de la ministra s'ha reconvertit en l'oficina del telèfon 188.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending