Relleu en el càrrec d’agregat d’Interior de l’ambaixada espanyola

Javier López Pueyo substitueix Fátima Romero, que rep la creu d’Isabel la Catòlica de mans de l’ambaixador Àngel Ros

L'acte d'aquest dimarts a l'ambaixada espanyola.
L'acte d'aquest dimarts a l'ambaixada espanyola. Albert Belis

En un acte celebrat aquest dimarts a l’ambaixada d’Espanya, Fátima Romero ha rebut, de mans de l’ambaixador espanyol Àngel Ros, la creu d’Isabel la Catòlica com a agraïment als serveis prestats d’agregada d’Interior de l’ambaixada, i ha donat pas a Javier López Pueyo com a nou ocupant del càrrec.

Amb la presència de representants de la policia andorrana, dels dos cossos policials espanyols -Policia Nacional i Guàrdia Civil- i membres del cos diplomàtic, Fátima Romero ha rebut la creu d’Isabel la Catòlica de mans de l’ambaixador Àngel Ros, en un acte de reconeixement per la tasca feta i de relleu al nou agregat d’Interior, Javier López Pueyo.

“Ha estat un plaer poder treballar plegats, ja que hem cobert una etapa important, amb reptes com la pandèmia, la visita dels reis d’Espanya o la Cimera Iberoamericana”, ha afirmat Àngel Ros. “Per mi ha estat una tranquil·litat tenir-la al capdvant, ja que ha facilitat sobretot les gestions a la frontera, així que la condecoració està més que justificada”, ha afegit.

Després de quatre anys com a agregada d’Interior de l’ambaixada espanyola, Fátima Romero es trasllada ara a València per continuar amb la seva carrera policial. “Hem treballat tots a una des del primer moment, així que deixo amics a més de companys”, ha assegurat. Per últim, ha agraït el suport de la policia andorrana.

Un instant de l'acte en el qual s'ha condecorat el coronel Macías.

Relacionat

Reconeixement a l’exconseller d’interior de l’ambaixada espanyola

Etiquetes

Comentaris

Trending