Demòcrates preveu un congrés el 13 de setembre per enfilar les comunals

És una trobada ordinària, però serà clau per posar en marxa el curs polític després del període estiuenc i començar a establir les bases per a les eleccions del desembre

Una de les darreres executives que ha celebrat Demòcrates.
Una de les darreres executives que ha celebrat Demòcrates. DEMÒCRATES

Demòcrates preveu dur a terme el proper 13 de setembre un congrés ordinari per començar a posar fil a l’agulla a les properes eleccions comunals. Dies després de Meritxell, serà, és clar, l’arrencada d’un nou curs polític després del període estiuenc. Un curs que tindrà, és clar, com a punt clau els comicis del mes de setembre on els taronges-ara-cap-a-bordeus pretenen revalidar l’hegemonia que els ha donat les generals.

Sobre la celebració d’aquest congrés ordinari n’ha de parlar l’executiva que s’ha de reunir la setmana que ve. Serà un dels punts forts de la trobada de la direcció encapçalada per Xavier Espot, Jaume Serra i Rosalina Areny, que també ha d’avaluar l’avenç de les negociacions amb Brussel·les per l’acord d’associació amb la UE. I qüestions més internes com la renovació de la pàgina electrònica del partit.

Mantenir el comú d’Andorra la Vella amb David Astrié al capdavant o recuperar el comú d’Escaldes seran dues de les prioritats, dels reptes de la formació, que haurà de buscar un relleu per a Josep Àngel Mortés a Ordino o avaluar escenaris plausibles a Sant Julià de Lòria. Canillo, Encamp i la Massana, en principi, haurien de poder comptar amb els actuals cònsols, que tenen opció de concórrer a la reelecció.

Comentaris (1)

Trending