Adrià Espineta, nou president de la secció jove de DA

Agafa el relleu d’Àlex Flecha, fins ara màxim responsable, mentre que Eduard Muñoz ocuparà el càrrec de secretari

Comentaris

Adrià Espineta.
Adrià Espineta. DA

La secció jove de Demòcrates per Andorra (DA) ha escollit Adrià Espineta com a nou president en les eleccions celebrades aquest dijous. En els comicis han participat tots els militants de la formació amb menys de 30 anys. D’aquesta forma, agafa el relleu del fins ara màxim responsable, Àlex Flecha.

Els joves ‘taronja’ han renovat la seva direcció. Així, Espineta ocuparà la presidència mentre que l’altre candidat, Eduard Muñoz, serà el secretari. El nou màxim responsable de la secció té 27 anys i estudis de Dret, Diplomàcia i Funció Pública Internacional.

També ha estat president del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra i va ser el número 11 de la llista En Comú per Andorra la Vella a les eleccions comunals del passat desembre del 2019. “És un grandíssim honor presidir la Secció Jove de Demòcrates”, ha manifestat.

A la vegada, ha explicat que es marca el “repte” de seguir fent sentir la veu de tots els integrants de la secció, per “consolidar-la i ampliar-la amb nous membres”. El nou president ha remarcat la necessitat de seguir treballant “iniciatives i projectes que puguin incidir en la política nacional, amb el toc jove que correspon al grup”.

Comentaris

Trending