Petició a Change.org per aturar el desplegament del 5G

Els impulsors denuncien que les ones de la nova tecnologia de telecomunicacions poder provocar problemes de salut, fins i tot càncer

Un telèfon 5G.
Un telèfon 5G.

Aturar la implementació de la tecnologia 5G a Andorra. Aquest és l’objectiu d’una recollida de signatures impulsada mitjançant la plataforma Change.org. Els impulsors denuncien que aquest sistema és “altament nociu per a la nostra salut”, ja que provoca problemes com fatiga, ansietat o problemes de pell, entre altres. I, fins i tot, càncer.

La demanda està dirigida a Andorra Telecom i reclama als internautes que ajudin a “deturar les telecomunicacions 5G a Andorra”. En aquest punt, indica que són “altament nocives per a la salut”, ja que “l’exposició a la radicació genera símptomes comprovables”. Entre ells, “fatiga, alteració de la son, falta de concentració, pèrdua de memòria a curt termini, confusió, cataractes, depressió, ansietat, problemes de pell i del sistema nerviós central”.

També asseguren que les ondes del 5G “maten de cop les aus que passen a prop” i que, fins i tot, pot arribar a provocar càncer i tumors cerebrals”. També recorden que a Suïssa “van protestar per deturar-lo i ho van aconseguir” i afirmen que en ser un país petit “podria ser encara més nociu per a la nostra salut”.

Per ara, la petició aspira a arribar als cent suports, a l’espera de saber quina resposta té. Fins al moment, han donat suport una quinzena de persones.

Comentaris (8)

Trending