Petició a Change.org per aturar el desplegament del 5G

Els impulsors denuncien que les ones de la nova tecnologia de telecomunicacions poder provocar problemes de salut, fins i tot càncer

Un telèfon 5G.
Un telèfon 5G.

Aturar la implementació de la tecnologia 5G a Andorra. Aquest és l’objectiu d’una recollida de signatures impulsada mitjançant la plataforma Change.org. Els impulsors denuncien que aquest sistema és “altament nociu per a la nostra salut”, ja que provoca problemes com fatiga, ansietat o problemes de pell, entre altres. I, fins i tot, càncer.

La demanda està dirigida a Andorra Telecom i reclama als internautes que ajudin a “deturar les telecomunicacions 5G a Andorra”. En aquest punt, indica que són “altament nocives per a la salut”, ja que “l’exposició a la radicació genera símptomes comprovables”. Entre ells, “fatiga, alteració de la son, falta de concentració, pèrdua de memòria a curt termini, confusió, cataractes, depressió, ansietat, problemes de pell i del sistema nerviós central”.

També asseguren que les ondes del 5G “maten de cop les aus que passen a prop” i que, fins i tot, pot arribar a provocar càncer i tumors cerebrals”. També recorden que a Suïssa “van protestar per deturar-lo i ho van aconseguir” i afirmen que en ser un país petit “podria ser encara més nociu per a la nostra salut”.

Per ara, la petició aspira a arribar als cent suports, a l’espera de saber quina resposta té. Fins al moment, han donat suport una quinzena de persones.

Comentaris (8)

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.