Surt a subhasta per gairebé un milió d’euros una part de l’aparcament de l’Hiper

És un més dels béns immobles embargats a un dels integrants de la família propietària de la finca, d’una superfície bruta de 4.165 metres quadrats

Una vista de l'aparcament de l'Hiper Andorra.
Una vista de l'aparcament de l'Hiper Andorra. Toni Solanelles

Una part de l’aparcament del centre comercial Hiper Andorra, al bell mig d’Andorra la Vella, surt a subhasta ben aviat amb un preu de sortida de pràcticament un milió d’euros. El bé immoble és un més dels que al seu dia es van embargar a un dels integrants de la família propietària de la finca en qüestió. Producte de la mateixa operació d’embargament ja s’han anat subhastant altres immobles, la majoria d’ells en cèntriques localitzacions del Principat.

En aquest cas, el bé que se subhasta, a la partida d’Emprivat d’Andorra la Vella, és la quarta part indivisa de la cinquena part indivisa d’una finca que es coneix amb la denominació de ‘tot el restant terreny de la finca Prada de Babot’, d’una superfície bruta de 4.165 metres quadrats. Segons les indicacions tècniques formals, la parcel·la en qüestió limita a nord amb l’avinguda Consell d’Europa, a est, amb el carrer de la Valira, a sud amb edificacions existents que tenen la façana a l’avinguda Meritxell, i a oest, amb el carrer de la Grau.

Com s’explica en l’edicte que promou la subhasta “actualment abasta la quasi totalitat de l’aparcament del centre comercial conegut com ‘E.Leclerc–Hiper Andorra’”, un hipermercat que més aviat que tard haurà de deixar l’actual ubicació i és previst que passi, en un altre format constructiu, a l’actual aparcament del Fener, també de la capital i també propietat de la mateixa família que té actualment arrendat als explotadors de l’Hiper l’espai on aquest està bastit.

Segons les taxacions que s’han fet, el bé que es posa a subhasta tindria un valor d’1.055.693,70 euros. Per aquest motiu, i tractant-se ara de la primera subhasta, el bé surt a un preu de 950.124 euros, que és el corresponent al 90% del valor total, percentatge que fixa la llei que és el que s’ha de fixar d’entrada en el primer moment com a valor de sortida. La parcel·la no està subjecte a cap gravamen més enllà de l’embarg que origina la subhasta i tampoc té cap deute pendent amb el comú d’Andorra la Vella.

Comentaris (3)

Trending