La substituta de l'Ultra Trail ja està tancada en un 85%

La decisió definitiva es donarà a conèixer en un termini màxim de dues setmanes ja que cal almenys un any per organitzar la nova prova de manera òptima

Comentaris

Sortida d'una de les proves de l'Ultra Trail de l'any passat.
Sortida d'una de les proves de l'Ultra Trail de l'any passat. ARXIU

L'Andorra Ultra Trail tindrà substituta l'any que ve. De fet i segons ha anunciat el cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés, el tema "està tancat en un 85%" i en dues setmanes es tindran tots els detalls de la nova competició perquè des del comú i des del Govern són plenament conscients que per dur a terme una bona organització cal un any de coll.

El comú d'Ordino es va posar a treballar en una alternativa des que es va fer pública la desaparició de l'Ultra Trail. "S'està treballant conjuntament amb el Govern per buscar un altre producte similar. Era un producte de país que estava funcionant molt bé i que ha de continuar. Ho entenem nosaltres i ho enten el Govern".

El fomat serà molt semblant al de l'altra prova i és gairebé segur que la sortida i l'arribada sigui a la parròquia d'Ordino. Així que en els pròxims dies s'hauran de tancar els serrells que queden pendents per tancar l'acord entre el comú, Andorra Turisme, el Govern i els promotors privats.

Els organitzadors de l'Ultra Trail van anunciar el passat mes de maig a través d'un comunicat la desaparició de la prova per motius econòmics i morals després que el patrocinador principal, Andorra Turisme, retirés la seva aportació econòmica i trenqués la relació contractual amb Cims Màgics, l'empresa organitzadora perquè aquesta no va fer marxa enrere en la seva voluntat de retenir el 30% del cost de les inscripcions per a l’edició del 2021.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending