Sant Julià destinarà els terrenys cedits per Govern a magatzem i a activitats socials

Aquests tres espais estan afectats pel sistema viari del Pla Sectorial de Noves Infraestructures Viàries (Psniv) de la parròquia laurediana.

Un dels terrenys s'ubica sota de la sortida nord del túnel de la Tàpia.
Un dels terrenys s'ubica sota de la sortida nord del túnel de la Tàpia. ARXIU

El comú de Sant Julià de Lòria destinarà els tres terrenys cedits per Govern a un magatzem, a activitats socials a l'aire lliure i a la instal·lació de contenidors. Així ho ha confirmat el cònsol major, Josep Majoral.  Aquests espais estan afectats pel sistema viari del Pla Sectorial de Noves Infraestructures Viàries (Psniv) de la parròquia laurediana.

El Govern ha cedit els terrenys de manera indefinida al comú que s'ocuparà de les despeses de conservació i de condicionament del terrenys per a usos públics. Es tracta del terreny queda comprès entre el riu Gran Valira, el camí de la Moixella i la rotonda que connecta la desviació amb la CG-1 i la CS de Fontaneda; el situat a la traça del vial de la desviació de Sant Julià de Lòria, entre el pont sobre el riu Valira a l’alçada del carrer Isidre Valls, i el futur túnel de Rocafort, al marge dret del riu Gran Valira; els terrenys i recinte d’estrep situats vora i sota els viaductes de la boca nord del túnel de la Tàpia.

En aquest espai s'ubicarà un magatzem que permetrà encabir part dels estris que el comú té repartits per diversos llocs després del tancament de la deixalleria a causa de l'esllavissada de la Portalada.

En l'espai que connecta la desviació amb la CG-1 i la carretera secundària de Fontaneda la idea és posar-hi uns contenidors que estan en un altre lloc a la mateixa rotonda. Finalment, el terreny que hi ha a l'alçada del carrer Isidre Valls acollirà activitats socials a l'aire lliure. Els treballs es posaran en marxa en un breu termini de temps.

Comentaris

Trending