La recollida de burilles i el rober solidari triomfen al Consell d’Infants d’Ordino

Els alumnes de 3r curs de l’Escola Andorrana i CM2 de l’Escola Francesa s’han retrobat per tractar les diferents propostes de projectes

Un instant del Consell d'Infants d'Ordino
Un instant del Consell d'Infants d'Ordino

L’última sessió del Consell d’Infants d’Ordino s’ha fet de forma presencial aquest matí amb l’assistència dels representants dels alumnes de 3r curs de l’Escola Andorrana i CM2 de l’Escola Francesa. Els encontres anteriors van haver de ser telemàtics, però avui els nens ja s’han pogut retrobar. Amb els deures fets, els portaveus han avaluat les accions realitzades com la recollida de burilles, en el cas de l’Escola Francesa, i el rober solidari, per part de l’Escola Andorrana, dues propostes d’èxit que tenen la continuïtat assegurada per al pròxim curs.

Altres projectes han quedat en el tinter com ara establir la idea d’establir correspondència per donar suport als padrins i padrines com a mesura de suport post pandèmia. El cònsol major, Josep Àngel Mortés, ha encoratjat tots els membres del Consell a continuar fent propostes i treballar noves iniciatives malgrat que no sempre es puguin tirar endavant.

Les xerrades que es van impartir sobre que és  una reserva de la biosfera, a càrrec del personal del Comú d’Ordino a l’Escola Francesa d’Ordino han tingut també una gran resposta per part dels alumnes que han decidit compartir el coneixement rebut amb la resta de classes del centre. L’interès per la Reserva de la biosfera ha quedat demostrat també en el torn de prec i preguntes, els alumnes s’han interessat pel nomenament d’Andorra com a Reserva de la biosfera i han volgut conèixer de primera mà com es va aconseguir la declaració per la Vall d’Ordino.  

 

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.