El PS d’Andorra la Vella lamenta que Marsol no els informés del projecte de pisos socials

Tot i això, la consellera Dolors Carmona veu bé la iniciativa a priori però espera conèixer les condicions de la cessió

Comentaris

Dolors Carmona i Sergi González, consellers del PS a Andorra la Vella.
Dolors Carmona i Sergi González, consellers del PS a Andorra la Vella. ARXIU

Els consellers socialdemòcrates del comú d'Andorra la Vella s'han tornat a sentir menystinguts amb les formes de la majoria i de la cònsol major, Conxita Marsol. Aquesta vegada ha estat amb el projecte dels pisos socials. L'oposició es queixa que no se'ls informa i que no poden fer aportacions. El projecte anunciat per Marsol consisteix en 40 pisos a la zona de Ciutat de Valls, un pressupost de 12 milions d'euros i una gestió privada.

La consellera Dolors Carmona lamenta que no se'ls hagués informat tot i que "a priori veiem bé la iniciativa però estem a l'espera de conèixer les condicions de la cessió. La situació de l'habitatge s'ho val". Ha recordat que en una de les darreres sessions de comú, els socialdemòcrates van fer referència a la necessitat de ser proactius amb polítiques d'habitatge "i després la cònsol major explica a la premsa els projecte dels pisos socials". Des de l'oposició reclamen més col·laboració en els projectes importants. No es reuniran amb Marsol per tenir més detalls.

En relació al projecte de gent gran a Santa Coloma, la cònsol els va avançar que se n'havia de fer un nou però sense cap concreció. Durant aquesta legislatura, l'oposicio s'ha mostrat menystinguda per la majoria en diverses accions i han demanat més transparència.

 

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending