El projecte de pisos de lloguer assequible al Cedre té un interessat

El comú s’ha reunit amb un privat que podria portar a terme la quarantena d’habitatges que es projecten a Santa Coloma, i el concurs es farà públic la setmana vinent

L'espai on s'han d'ubicar els pisos.
L'espai on s'han d'ubicar els pisos.

El projecte de pisos a lloguer assequible que el comú d’Andorra la Vella vol ubicar al Cedre comença a enfilar el camí. Aquesta mateixa setmana la corporació ha mantingut una reunió amb un privat que ha demostrat interès per dur a terme la quarantena d’habitatges que es preveuen a la zona de Santa Coloma. Abans, però, s’haurà de fer públic el concurs per a l’adjudicació i el plec de bases, que s’espera aprovar durant la propera sessió de consell de comú.

Els pisos del Cedre és el primer dels projectes d’habitatges a preu assequible que el comú d’Andorra la Vella tirarà endavant a la parròquia. El que faltava per concretar en un primer moment era la metodologia, si es feia mitjançant concessió o si el comú portava a terme la construcció. Aquesta darrera setmana, però, el comú ha mantingut una reunió amb un privat que s’ha mostrat interessat en poder portar a terme el projecte. Així ho ha assegurat el cònsol major, David Astrié, que ha remarcat que això és indicatiu que “hi ha interès per poder-los fer i que és un projecte que atreu”.

Malgrat això, l’interès no assegura que sigui necessàriament aquesta empresa qui acabi realitzant el projecte del Cedre. Durant la pròxima sessió de consell de comú, prevista per al dia 1 de juny, es preveu aprovar la publicació del concurs i del plec de bases perquè es puguin presentar les diverses ofertes. Astrié ha remarcat que aquesta és la primera iniciativa que es vol treballar, i recorda que es comptarà amb una quarantena de pisos. Amb tot, el comú d’Andorra la Vella també té projectats altres habitatges a Ciutat de Valls, que es trigarà més a poder-se fer.

Comentaris (2)

Trending