Primers treballs per a la construcció del Bany de l’Ossa

Un grup d’operaris han desbrossat part del terreny on ha d’anar el futur parc, del qual aquest dimecres es posarà la primera pedra com a tret de sortida a les obres del projecte

Operaris treballant a una de les parcel·les que ocuparà el futur parc.
Operaris treballant a una de les parcel·les que ocuparà el futur parc. G. P.

La primera pedra es posarà, oficialment, aquest dimecres, però els treballs per a la construcció del nou parc d’Encamp, el Bany de l’Ossa, ja s’han posat en marxa. Tot just actuacions per desbrossar la parcel·la on han de començar les tasques. És el tret de sortida a un projecte llarg, que es desenvoluparà durant tot aquest 2022 i bona part del 2023 i que suposarà un cost per al comú de 8,3 milions d’euros.

Aquest dimecres, hi ha previst l’acte de col·locació de la primera pedra del futur parc, que ha de substituir el ja desaparegut Prat Gran. Els últims dies, però, la zona de l’antic espai lúdic ja ha vist algunes actuacions prèvies, com l’ampliació del tram final de l’avinguda Príncep Benlloch per convertir-se en punt de sortida i accés de la zona un cop es tanqui al trànsit el carrer de la Molina. Aquest dimarts, però, ja es pot dir que s’ha començat a treballar directament a la parcel·la que albergarà part del Bany de l’Ossa.

En concret, han estat tasques per tallar els arbres i desbrossar la vegetació que restava al terreny, que havia ocupat l’antic parc. Tot s’ha d’anar preparant per a la construcció del nou espai lúdic, que es farà per fases. Aquesta zona, la més pròxima a l’aparcament de barrera serà un dels primers punts on es treballarà. De fet, el pàrquing ja està també tancat als cotxes.

L'aparcament d'Encamp ja està tancat als cotxes.
L'aparcament d'Encamp ja està tancat als cotxes.

L’inici de les obres comportarà, a partir de dimarts, una reorientació del trànsit a la zona. Es tancarà el vial de la Molina i s’obrirà el nou carrer que divideix la parcel·la de l’antic parc, que es dirà, per cert, del Prat Gran. A partir de llavors, l’accés i la sortida a la zona, incloent-hi l’escola andorrana de primera ensenyança, serà per l’avinguda Príncep Benlloch, a través de la rotonda del Prat Genil.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending