Ordino celebra Sant Pere cremant les falles

La revetlla de la festa parroquial tindrà lloc el dilluns, 28 de juny, a les 22:30 h i començarà a la plaça Major, amb una actuació de l’Esbart Valls del Nord

Una vista del nucli d'Ordino.
Una vista del nucli d'Ordino. Toni Solanelles

La revetlla de Sant Pere, festa parroquial d’Ordino, se celebrarà amb una cremada de falles. Tindrà lloc el pròxim dilluns, 28 de juny, a les 22:30. El recorregut començarà a la plaça Major, on està prevista l’actuació de l’Esbart Valld del Nord, que estrenarà la coreografia Fallaires d’Ordino i l’actuació dels Fallaires de llum, amb la participació dels grallers i tabalers dels Castellers d’Andorra.

L’inici de la cremada amb la que se celebrarà Sant Pere comptarà amb el buner Albert Adellach i la timbalera Nerea Rius. L’espectacle continuarà al carrer Major i acabarà amb la cremada de la falla tradicional i del Mai a l’aparcament Prat de Vilella, on també intervindrà l’Esbart amb la dansa Ball de bruixes. El dimarts, 29 de juny, tindrà lloc la tradicional missa de Sant Pere a l’aparcament Prada del Serrat, per concloure les jornades festives.

Etiquetes

Comentaris

Trending