Unes obres de sanejament ‘aïllen’ el poblet de les Bons durant una setmana

El comú està fent uns treballs d’enderroc a la denominada terrassa de l’Hort del Roc per evitar despreniments

Una imatge de l'actuació a les Bons.
Una imatge de l'actuació a les Bons.

Les obres d’enderroc que una constructora del país està duent a terme des de la setmana passada per compte del comú d’Encamp a la denominada terrassa de l’Hort del Roc, al nucli de les Bons, manté ‘aïllat’ al trànsit rodat el singular poblet durant aquesta setmana, previsiblement fins divendres. En conjunt, les obres, que han de permetre sanejar l’espai, es fan per evitar despreniments i estalviar ensurts.

L’actuació, vista l’estretor de la zona on s’intervé, obliga en els moments més delicats dels treballs a tallar a la circulació l’accés a les Bons. Segons alguns veïns de la zona, on sí s’hi pot arribar a peu, el comú ja va informar de la decisió fa uns dies i va facilitar estacionament gratuït a l’exterior del poblet a aquelles persones que ho han demanat, que si havien d’usar el vehicle i habitualment el tenen estacionat ‘dins’ de les Bons hores d’ara, per poder-lo continuar utilitzant amb normalitat l’han de tenir fora de l’espai del nucli històric.

bons2
Vista general de la zona de les Bons on s'està fent l'actuació.

El comú va encarregar les obres a l’empresa Entrimo fa tot just un mes per un muntant de poc més de 84.000 euros. A aquesta xifra cal afegir-hi el que li va costar a la corporació encampadana l’adquisició del terreny, d’encara no 53 metres quadrats, que es va acordar el març. Llavors, el tracte amb la propietat de l’espai, situat al carrer Sant Romà de les Bons, es va tancar en 18.000 euros.

bons3
Un operari en plena feina.

 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending