El nou camí de pedra seca cap a l’església de Santa Coloma ja llueix

El comú ha culminat els treballs que ara vol completar amb una petita actuació a l’espai verd de davant el porxo del temple per fer un jardí

El caminet de pedra seca ja està gairebé enllestit.
El caminet de pedra seca ja està gairebé enllestit. COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

L’església de Santa Coloma ja pot presumir de disposar d’un nou camí d’accés, fet amb pedra seca i, per tant, respectant la idiosincràsia del monument. Es tracta només de la primera part d’una actuació engegada des del comú per embellir la zona. També es preveu arreglar la vegetació de davant el temple romànic per fer un jardí, més agradable per als visitants.

Les actuacions per fer el camí es van iniciar a finals de març, a càrrec de tècnics del departament de Medi Ambient del comú, comptant amb l’assessorament de Patrimoni Cultural. Els treballs, de fet, van permetre la descoberta de dues tombes a l’entorn de l’església.

Això, però, no ha evitat que les obres hagin continuat, sempre respectant la troballa. De fet, ha estat més inconvenient la mala meteorologia d’alguns dies. Ara, però, el caminet està gairebé enllestit. Enllaça l’actual aparcament de zona verda que dona servei a la zona i el temple.

El comú ha volgut compartir per xarxes un vídeo per mostrar com ha quedat aquesta primera part de les actuacions per embellir l’espai. En segon terme, també es vol procedir a arreglar l’espai verd de davant el porxo del monument i convertir-lo en una zona tipus jardí.

Comentaris (2)

Trending