Més de 206.000 euros per embellir els cascs antics d’Aixovall i Aixirivall

El comú de Sant Julià ha adjudicat les obres de pavimentació dels dos nuclis, que s’haurà d’enllestir al llarg de les pròximes setmanes

Aixirivall serà un dels pobles beneficiats per l'actuació.
Aixirivall serà un dels pobles beneficiats per l'actuació.

El comú de Sant Julià destinarà més de 200.000 euros a millores als cascs antics de dos dels pobles de la parròquia, Aixovall i Aixirivall. Les obres s’han adjudicat ara i es preveu que es puguin enllestir en els pròxims mesos. En el primer dels casos, a finals d’estiu; en el segon, ja avançada la tardor.

Així, per un costat, s’han encarregat les obres de pavimentació del casc antic d’Aixovall. El cost ascendirà a 83.072 euros i els farà l’empresa Copitran. Un cop se signi el contracte, l’adjudicatària disposarà d’un termini de 40 dies per poder completar la tasca.

Més s’allargaran les obres per fer el mateix embelliment de la pavimentació al poble d’Aixirivall. En aquest cas, l’empresa guanyadora del concurs, Progec, tindrà 77 dies. Les actuacions tindran un cost final de 123.255 euros. Per tant, entre totes dues obres, el comú haurà de desemborsar 206.000.

Comentaris

Trending