La Massana esgota tots els vals de la campanya per impulsar el comerç

Es va fer una emissió de 50.000 euros en cupons de descompte que ara els clients podran emprar a qualsevol dels establiments adherits a la iniciativa

Comentaris

Un dels vals de descompte.
Un dels vals de descompte.

La campanya ‘El Comerç de la Massana s’ho val’, una de les accions que formen part del paquet de mesures batejat amb el nom ‘Impulsem la Massana’, ha tancat la fase de repartiment de vals de descompte. I ho ha fet amb un considerable èxit. Tots els cupons que s’havien posat a disposició s’han esgotat. Ara, qui els tingui disposa de temps fins al 31 de desembre per fer-los servir a qualsevol dels establiments adherits.

“La veritat és que els vals s’han esgotat molt abans del que ens pensàvem”, ha explicat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà. Per això, s’entén que “la campanya ha tingut una gran acollida entre la població i justament la prova és que centenars de persones han vingut a l’Oficina de Turisme amb tiquets de compra a establiments de la Massana per poder gaudir dels vals de descompte”.

En total, es va fer una emissió de 50.000 euros en vals, que es van començar a repartir el 31 d’agost. L’import de cada cupó (de 2 a 20 euros) anava en funció de la despesa realitzada pel client. Per ara, hi ha satisfacció, tot i que es vol esperar a fer una valoració definitiva a finals d’any. Serà llavors quan es disposarà de dades sobre on han comprat els participants per obtenir el primer tiquet de compra i a quin establiment han bescanviat posteriorment el val. “Aquestes dades ens serviran a l’hora de millorar de cara a pròximes campanyes. A més, també ens posarem en contacte amb els comerciants i empresaris per valorar la seva opinió i tirar endavant altres accions”, assegura Garrallà.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending