Implementats els canvis de mobilitat a Encamp per l’inici de les obres del Parc de l’Ossa

La primera jornada amb la reorganització del trànsit ha funcionat sense excessius problemes, més enllà dels dubtes lògics entre alguns conductors

Un senyal d'stop a l'entrada de l'avinguda Princep Benlloch.
Un senyal d'stop a l'entrada de l'avinguda Princep Benlloch.

La reorganització de tota la mobilitat a la zona de l’antic Prat Gran d’Encamp ja és una realitat. Els canvis en el trànsit arran de l’inici de les obres del nou parc de l’Ossa s’han implementat amb relativa normalitat, més enllà dels dubtes d’alguns conductors. Els primers dies, els urbans dedicaran una especial vigilància a la zona fins que els veïns s’acostumin a la nova situació.

El començament de les obres del nou espai lúdic ha obligat a tallar al trànsit al carrer de la Molina, per on abans s’accedia a la zona, especialment els vehicles que venien de la part nord d’Encamp. Ara, caldrà entrar per l’avinguda Princep Benlloch, que entre la rotonda del Prat Genil i la confluència amb el carrer del Pedral serà de doble direcció.

Paral·lalament, s’ha obert un nou vial, el del Prat Gran, que creua pel que havia estat l’antic parc. Aquest carrer tindrà sentit ascendent mentre que el tram inicial de Príncep Benloch canvia el sentit. Justament, al seu inici s’ha situat al llarg de tota la jornada un agent de circulació per informar de la nova situació i evitar que algun vehicle despistat hi accedeixi contra direcció.

Per ara, la primera jornada ha estat relativament normal, més enllà dels dubtes que hi havia entre alguns conductors. Des del comú es confia que l’adaptació sigui ràpida i sense problemes.

Comentaris

Trending