El gruix de les obres al Palau de Gel començaran aquest mes i s’allargaran fins al juliol

El comú accepta que mentre durin els treballs la instal·lació haurà de romandre tancada, fet que provocarà un increment del dèficit del present exercici fins a uns 650.000 euros

Representació de com seria el futur parc aquàtic del Palau de Gel.
Representació de com seria el futur parc aquàtic del Palau de Gel. COMU DE CANILLO

En les pròximes setmanes s’ha d’iniciar el gruix de les obres que han de permetre implementar les millores al Palau de Gel, principalment en l’àmbit d’eficiència energètica. Això provocarà que la instal·lació, tant la pista de patinatge com la piscina, estiguin tancades durant bona part del primer semestre. La voluntat del comú de Canillo, segons ha explicat el cònsol major, Francesc Camp, és que tot estigui enllestit al juliol.

El mandatari ha recordat que les partides necessàries per tirar endavant aquesta reforma ambiciosa del Palau estan aprovades des de l’any passat. Les actuacions, ha defensat, han de permetre reduir de forma notable els números vermells que, actualment, genera la instal·lació. Enguany, de fet, seran més elevats que altres cops, ja que, justament, bona part de les dependències hauran de tancar per poder fer els treballs previstos.

Així, el dèficit es calcula que se situarà en 650.000 euros. A aquesta xifra s’han de sumar 150.000 més per actuacions de manteniment. En total, doncs, 800.000 que assumirà el comú.

Camp ha explicat que els pròxims dies es preveu que la societat que formalment gestiona el Palau adjudiqui les obres a realitzar. Aquestes començarien de seguida. “Tot està molt calendaritzat”, ha comentat Camp. El càlcul és que els treballs a la pista de gel s’allarguin fins al maig.

Una mica més duraran els de la piscina, que eficiència energètica a banda, també han de transformar l’espai en un parc aquàtic. Fins al juliol no estarà novament disponible.

Comentaris (6)

Trending