Fusió d’òpera i pop al teatre de les Fontetes

El Concert Nadalenc del Cor de l’Òpera d’Andorra se celebrarà aquest dijous a les 21:00 hores i es retransmetrà a través del canal de YouTube de Jonaina Salvador, la directora general i artística del projecte

Els integrants del concert.
Els integrants del concert. comú de la Massana

El teatre de les Fontetes s’ha convertit en l’escenari de la Temporada d’Òpera d’Andorra. Per tercer any consecutiu, la Massana acollirà el Concert Nadalenc del Cor de l’Òpera d’Andorra, que enguany vol arribar a totes les llars, ja que es retransmetrà en línia a través del canal de YouTube de Jonaina Salvador, la directora general i artística del projecte. A més, hi ha entrades a la venda a l’oficina de turisme de la Massana per assistir presencialment al recital.

Una de les novetats d’aquesta edició, la qual se celebrarà aquest dijous a les 21:00 hores, és la fusió d’òpera i música pop, amb la participació de la cantant Alondra Jahel i Chris Aguilar, que actuaran al costat dels cantants lírics Jonaina Salvador, Guillem Forné, Albert Contel, Elena Pérez i també intèrprets de la pedrera de l’escola d’òpera. Hi haurà música en directe, amb el pianista Jordi Barceló, i també música enregistrada més rítmica.

“Serà un concert familiar perquè volem aportar alegria i entenem que  una de les funcions dels béns culturals és ajudar a evadir-se en moments com el que estem vivint”, ha declarat el conseller de Cultura i també artista participant en el projecte, Guillem Forné.

A més d’emetre’s en directe via YouTube, el concert, amb una durada d’hora i mitja, serà enregistrat íntegrament i emès posteriorment per Andorra Televisió.

Etiquetes

Comentaris

Trending