Una Fira de xocolata per ensucrar la Setmana Santa

L'espai de l'antiga caserna de bombers serà la zona on tindrà lloc, del 8 al 18 d'abril, el mercat, els tallers, els espectacles i els concerts al voltant d'aquesta nova activitat

Marsol i López en la presentació de la nova activitat al voltant de la xocolata
Marsol i López en la presentació de la nova activitat al voltant de la xocolata

Andorra la Vella engega amb el Xoco Fest, del 8 al 18 d'abril, un seguit d'activitats per dinamitzar la parròquia durant la primavera. La zona de l'antiga caserna de bombers serà el punt on es densenvoluparan tots els actes i que inclourà un mercat, tallers, maridatges, entre altres activitats, adreçades a tot el públic. Paral·lelament, l’Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres impulsa un sorteig per reforçar el coneixement de la gent d'aquesta zona comercial.

Andorra la Vella organitza la primera Fira de la xocolata, del 8 al 18 d’abril, amb l’esperança que “tingui el mateix èxit que el Poblet de Nadal”. La cònsol major de la parròquia, Conxita Marsol, i la consellera de desenvolupament estratègic i comercial i projectes participatius, Meritxell López, han estat les encarregades de donar a conèixer aquesta nova proposta per a tothom que portarà per títol Xoco Fest i pretén dinamitzar l’oferta per Setmana Santa.

El tret de sortida serà amb divendres 8 a les 19 hores amb una xocolatada popular i el concert de The Soundsets.  La zona de l'antiga caserna de bombers serà el punt neuràlgic on cada dia hi haurà de 17 a 21 hores un mercat de cacau amb 7 parades i, paral·lelament, es desenvoluparan diferents activitats, entre elles obres de teatres, música en viu, maridatges i tallers, entre altres, per tota mena de públic. L’altra activitat més vistosa serà la creació del logotip d’Andorra la Vella que es durà a terme el dissabte 16 a les 17 hores i permetrà als assistents endur-se un bocí.

El Xoco Fest coincideix amb el Sax Fest, però “serà una activitat complementària i que servirà com un altre element atractiu tant per al públic nacional com per als visitants en el darrer tram de la temporada d’esquí”

Aquesta nova activitat coincidirà amb el Sax Fest i, en aquest sentit, Marsol ha indicat que “serà una activitat complementària i que servirà com un altre element atractiu tant per al públic nacional com per als visitants en el darrer tram de la temporada d’esquí”. A més, la localització, entre els diferents eixos comercials, permetrà que totes les parts se’n puguin beneficiar.

L’objectiu de la corporació comunal, com ha assenyalat la cònsol major, es “potenciar els esdeveniments que tornin a fer sortir els ciutadans al carrers i que es tornin a relacionar”. En aquest sentit, Marsol ha avançat que Xocofest és el punt de partida d’una primavera replena d’activitats adreçades a un públic heterogeni.

Pel Xoco Fest, a més, hi ha una forta implicació dels comerços. Com ha indicat des del comú, l’Associació de comerciants de Riberaygua i Travesseres impulsa el sorteig Emporta’t el premi de l’ou daurat, amb el qual una 60 d’establiments del barri sortejaran cada dia premis mitjançant uns codis QR que estaran posats als aparadors. Una iniciativa amb la que volen incentivar a conèixer la zona, no només dels residents, sinó dels turistes.

Etiquetes

Comentaris

Trending