Enderrocat del tot el primer dels dos edificis que donaran lloc a un projecte urbanístic a Encamp

La finalització de la demolició d’aquest immoble i el fet que el segon quedi més allunyat de la carretera haurien portat a la decisió de deixar sense efecte el pas alternatiu a la zona, a l’avinguda François Mitterrand

El munt de runa en què s'ha convertit un dels edificis.
El munt de runa en què s'ha convertit un dels edificis.

Un dels dos edificis afectats per aluminosi que hi havia al revolt de l’actual avinguda François Mitterrand, ben a prop de l’antic hotel Rosaleda avui ministeri de Cultura, ja és totalment a terra. Els treballs de demolició ja s’han fet i, com a molt, el que resta respecte d’aquest immoble és retirar la runa sorgida dels treballs. Certament, queda un segon immoble de característiques similars i també pertanyent al conjunt residencial de Joan Antoni pendent d’aterrar.

El fet que l’enderroc de l’edifici que queda més a tocar de la carretera ja hagi finalitzat és el que hauria portat els responsables de decidir sobre la vialitat a recuperar el pas ordinari per la carretera, la circulació totalment normal a l’avinguda, que durant uns quants dies va estar restringida per una mesura de pas alternatiu regulada per un semàfor mòbil.

Doble carril obert a l'avinguda François Mitterrand

Relacionat

L’avinguda François Mitterrand recupera els dos carrils molt abans del previst

En aquell punt hi ha projectat un macroprojecte urbanístic composat per set immobles diferents que, a priori, han de transformar àmpliament la zona. El projecte l’impulsa una ‘family office’ estrangera que va adquirir la parcel·la als hereus de casa Joan Antoni i que ja impulsa altres iniciatives arquitectòniques al país, com ara per exemple a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella.

Comentaris (2)

Trending