Encamp recupera la Festa de Poble amb un nou escenari per a les actuacions musicals

The Soundsets Band han estrenat la plaça Sant Miquel com a nou espai pels concerts, com el que aquest dissabte a la nit oferirà el grup La Pegatina

Un instant de l'actuació musical a la plaça Sant Miquel d'Encamp, ara fa uns dies, durant la festa del poble.
Un instant de l'actuació musical a la plaça Sant Miquel d'Encamp, ara fa uns dies, durant la festa del poble.

Encamp ha viscut aquest vespre el tret de sortida de la Festa del Poble, la primera gran celebració d’aquestes característiques que es fa a Andorra aquest estiu. A més, ho ha fet estrenant un nou espai per a les actuacions musicals: la plaça Sant Miquel. Evidentment, tots els actes s’estan fent sota un protocol de mesures sanitàries per minimitzar el risc de contagis.

Les celebracions han començat a les vuit de la tarda, amb el repic de campanes. Ja des de les nou, The Soundsets Band ha ofert una actuació al nou espai escollit per aquests actes. Cal recordar que, tradicionalment, s’havien celebrat a l’esplanada de l’antic Prat Gran o a la plaça dels Arínsols. Ara s’ha optat per aprofitar la remodelació efectuada a l’avinguda Joan Martí i a la zona de la plaça de Sant Miquel.

Els actes continuaran dissabte al matí, amb diferents jocs i activitats aquàtiques per als més petits i amb l’actuació de l’Esbart Sant Romà. Ja a la nit, arribarà el plat fort amb el concert de La Pegatina a la plaça Sant Miquel, a partir de les deu.

Etiquetes

Comentaris

Trending