Encamp manté el Festival de Titelles al 30% d’aforament

Hi haurà quatre representacions el cap de setmana, totes elles seguint les mesures sanitàries per evitar l’expansió del coronavirus

Una imatge d'una edició anterior del festival.
Una imatge d'una edició anterior del festival. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp mantindrà, aquest cap de setmana, la celebració el Festival de Titelles. Això sí, amb un aforament del 30% de les localitats on es duran a terme els espectacles. A banda, les entrades es distribuiran per unitats familiars, mantenint la distància de seguretat entre grups i amb mascareta obligatòria en tot moment.

El festival es manté adaptant-se, doncs, a les mesures sanitàries establertes per intentar frenar l’expansió del coronavirus. El tret de sortida el donaran els espectacles ‘Klé’ de Teia Moner, que es farà a la sala de festes del Complex d'Encamp i ‘On vas, Moby Dick?’, del Centre de Titelles de Lleida, a la sala de festes del Pas de la Casa. Tots dos seran el dissabte a les cinc de la tarda. Diumenge, es representaran les obres ‘El Monstre de Colors’ de la companyia Tutatis - Teatro imaginario a Encamp i, de nou, ‘Kle’, al Pas.

Les localitats estaran separades per unitats familiars, ja que la venda de les entrades s'ha fet seguint aquest criteri i mantenint la distància de seguretat entre cada grup. L'ús de la mascareta serà obligatori en tot moment a dins de les sales.

D’aquesta forma, la cita s’adapta a la situació sanitària. Per exemple, tampoc hi haurà els habituals tallers. El preu de les entrades és de cinc euros pels adults i es poden comprar anticipadament a La Valireta.

Festival de Titelles Encamp el Pas de la Casa Octubre 2020[114705]

 

Etiquetes

Comentaris

Trending