Encamp encarrega els estudis del terreny on s’ubicarà el nou parc del poble

La corporació destinarà 25.000 euros a aquesta anàlisi que es farà de forma paral·lela als treballs per adaptar el projecte original del Bany de l’Ossa al pressupost estimat

Simulació de com serà el futur parc d'Encamp.
Simulació de com serà el futur parc d'Encamp.

El comú d’Encamp ha fet un pas més en el projecte de construcció del nou parc del poble, el futur Bany de l’Ossa. La corporació ha encarregat els treballs previs que han de permetre tirar endavant el futur espai lúdic. En concret ha adjudicat la realització dels estudis geotècnics i geològics necessaris per poder, ja aquest mateix any, iniciar les obres de la zona d’esbarjo que ha de substituir l’ara un Prat Gran que ja fa dies que està en ple procés d’enderroc.

A poc a poc, el comú encampadà va avançant en el projecte del Bany de l’Ossa. Un cop escollit el projecte, realitzat pels arquitectes Lluís Ginjaume i Gerard Veciana, amb qui ja es treballa per adaptar-lo al pressupost previst, uns sis milions d’euros, també s’estan impulsant els treballs previs necessaris per analitzar el terreny.

Així, la junta de govern de la corporació ha adjudicat la realització de les prospeccions geològiques i geotècniques que han d’analitzar les dues parcel·les on s’ubicarà el nou parc per garantir que el projecte que es vol fer s’adequa. Cal recordar que l’espai lúdic es construirà a cavall entre part de l’antic Prat Gran, la superfície ja propietat comunal provinent de la cessió en aquesta unitat d’actuació i en la parcel·la de Casa Joanantoni que, un cop es faci el desenvolupament urbanístic, es quedarà la corporació.

Els treballs han estat encarregats a l’empresa Geologia i Controls. Suposaran una inversió de 25.531 euros per al comú. Paral·lelament a aquest estudi, la corporació seguirà avançant en la configuració concreta del projecte, adaptant la idea presentada per Ginjaume i Veciana a l’estimació de cost del futur parc.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending