Encamp baixa les barreres als aparcaments d’Hort de Godí i de Prat de Baró

El comú aixeca les mesures que havia pres durant la crisi del coronavirus per facilitar l’estacionament dels veïns a la parròquia, com ara la gratuïtat de les zones verdes i blaves

El nou aparcament d'Hort de Godí a Encamp.
El nou aparcament d'Hort de Godí a Encamp. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp reactivarà a partir de dimecres el pagament a les zones blaves i verdes de la parròquia, que han estat gratuïtes des de l’esclat de la crisi del coronavirus el passat 13 de març. La corporació també baixarà les barreres dels aparcaments d’Hort de Godí de Prat de Baró Nou, que aquests dies també han estat disponibles sense pagar. El que sí que es mantindrà serà l’hora de franc als pàrquings de la plaça Sant Miquel i del Prat de l’Areny, almenys fins a finals d’estiu.

Al llarg dels darrers mesos, el comú encampadà ha aplicat tota una sèrie de mesures en l’àmbit de l’aparcament per facilitar. Un cop encetat el desconfinament total, s’ha optat per posar fi a aquestes actuacions. Així, a partir de dimecres, caldrà tornar a pagar la zona blava i la zona verda. De fet, ja fa dies que els parquímetres estan en funcionament i que s’estan deixant avisos als cotxes per avisar de la reactivació de les tarifes.

A banda, els abonaments nocturns de dotze hores, que s’havien ampliat a 24 hores, tornaran a ser vàlids només per a la franja només nocturna. També es posarà fi a les dues zones d’estacionament lliure, amb barreres aixecades, que s’havien implementat als nous aparcaments d’Hort de Godí i de Prat de Baró Nou. Totes dues instal·lacions començaran a funcionar amb pagament.

Una altra de les mesures excepcionals va ser l’aplicació de la primera hora de gratuïtat a tots els aparcaments. A partir de dimecres, aquesta mesura es mantindrà als pàrquings de la plaça Sant Miquel i del Prat de l’Areny, almenys fins a finals d’estiu, d’acord amb les propostes del pla de xoc. 

Etiquetes

Comentaris

Trending