Cultura urbana, skate i tatuatges a l’Alpha Space d’Escaldes

L’esdeveniment se celebrarà demà, de 12 h a 22 h al Prat del Roure, i va dirigit a tots els joves de dintre i fora la parròquia d’entre 16 i 29 anys

Presentació de l'Alpha Space a Escaldes.
Presentació de l'Alpha Space a Escaldes.

El Prat del Roure es convertirà demà en punt d’encontre per als joves d’entre 16 i 29 anys. L’Alpha Space és un esdeveniment impulsat des de l’Espai Jovent d’Escaldes-Engordany amb l’objectiu de crear una trobada artística i que desperti l’interès d’aquesta franja d’edat. La temàtica d’aquesta primera edició serà la cultura urbana, amb uns mòduls temporals d’skate i diferents activitats centrades en el món del tatuatge.

“Sempre es fan moltes activitats per als més petits, però per als joves d’entre 16 i 29 anys hi ha molt poca oferta, sobretot en època de Covid-19. Amb aquesta proposta volem donar-los una oportunitat per reunir-se i tenir contacte amb altres joves”, explicava Joao Lima, conseller de Serveis i Joventut. L’esdeveniment, a més de donar resposta a les inquietuds i els gustos de la gent, s’ha fet també com a possible solució per a rebaixar el vandalisme que s’ha donat en els últims temps, sobretot amb el tancament de l’oci nocturn. “Hi ha grups de joves que no sempre se senten integrats, i hem creat l’Alpha Space per a ells”, indicava Soraya Miquel, coordinadora del projecte.

L’eix central de la trobada seran els tatuatges, un acte que cada vegada és més comú entre els adolescents i que crea molta curiositat. “Volem inculcar-los criteris a l’hora de tatuar-se, donar-los claus, pautes de curació i altres”, explicava Miquel. La situació sanitària ha impedit que es puguin fer in situ al Prat del Roure, però habilitaran pantalles que retransmetran en directe des de diferents estudis del país, per veure diferents treballs en directe. Després, les persones tatuades acudiran a l’Alpha Space per explicar el procés, conjuntament amb els professionals.

Però no tot girarà al voltant dels tatuatges, també s’ha preparat uns mòduls específics d’skate, on els que practiquen aquest esport podran provar coses noves. D’altra banda, un reconegut grafiter farà un mural a una de les parets, “per deixar l’empremta de l’Alpha Space”, explicava Lima. També podran comprar begudes i menjar i gaudir de la música de diversos discjòqueis andorrans.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending