Concerts, projeccions de cinema o un concurs d’Instagram, actes del Carnaval de Canillo

El comú adapta a la pandèmia les diferents celebracions, entre les quals també hi haurà una exposició de disfresses al hall de l’auditori del Palau de Gel

Un instant d'un Carnaval de Canillo de fa uns anys.
Un instant d'un Carnaval de Canillo de fa uns anys.

Canillo tampoc vol renunciar al Carnaval malgrat la situació sanitària provocada pel coronavirus. Per això, el comú ha programa una agenda d’actes que vol arribar a tots els públics i que s’adapta a les mesures adoptades per combatre l’expansió de la pandèmia. Hi haurà concerts, un concurs de disfresses via Instagram o projeccions de cinema, entre altres.

Les celebracions tindran el seu tret de sortida el dijous, amb un concert a càrrec de ‘Canillo’s band tocant’. Es farà a la plaça Carlameny i tindrà un aforament limitat a 50 persones. A partir de divendres es podrà participar en el concurs via Instagram. Les bases es poden consultar a la web del comú.

Dissabte, la pista del Palau de Gel acollirà el concert del grup de versions ‘Hashtag’. Es faran dues sessions per permetre que els assistents puguin guardar sense problemes les distàncies de seguretat. Ja diumenge, a les 17.30 h., la sala poliesportiva de l’edifici Pere Caus acollirà l’espectacle infantil ‘Contes de Carnestoltes’. L’entrada serà gratuïta, però caldrà fer reserva prèvia.

El dilluns 15 de febrer es farà una peculiar botifarrada, entre les sis i dos quarts de vuit de la tarda. El plat s’haurà d’anar a recollir amb vehicle i, prèviament, caldrà comprar el tiquet a l’oficina de turisme. El darrer acte tindrà lloc dimarts 16 quan, entre les tres de la tarda i les nou del vespre es faran projeccions de cinema del festival d’Annency a l’auditori del Palau de Gel. Novament, hi haurà dos passis i l’entrada serà gratuïta, però caldrà reservar prèviament.

A més, entre els dies 13 i el 21, el hall de l’auditori del Palau de Gel acollirà una exposició. Sota el nom ‘Aquells anys de Carnaval amb la Dolors i la Ramona”, es podran veure diferents disfresses d’aquestes festes.

Etiquetes

Comentaris

Trending