El comú de Sant Julià repara aixetes de comptadors i embranca canonades a la nova rotonda de la CG1

Les dues nits de tall d'aigua a la parròquia han servit per solucionar la fuita en un edifici en construcció a l'avinguda Verge de Canòlich

Operació rutinària de manteniment del servei d'aigua aquest dijous al matí a l'avinguda Verge de Canòlich.
Operació rutinària de manteniment del servei d'aigua aquest dijous al matí a l'avinguda Verge de Canòlich. B.N.

Els talls de subministrament d'aigua a la parròquia de Sant Julià de Lòria han acabat aquesta matinada de dimecres després de la reparació d'11 aixetes de comptadors que estaven trencades a diferents comunitats de veïns de la parròquia. Els talls s'han fet dilluns i dimarts entre les 11 de la nit i les sis de la matinada amb l'objectiu de minimitzar l'afectació.

El comú de Sant Julià va decidir dur a terme els treballs després que hi hagués una fuita en les obres de construcció d'un nou edifici a l'avinguda Verge de Canòlich. Aprofitant que es tallava el subministrament per reparar-la també s'han efectuat els embrancaments de la canonada de la rotonda que s'està construint a la zona de la Portalada, a l'antic centre comercial Punt de Trobada. Els treballs també han servit per arreglar 11 aixetes de comptadors que estaven trencades a diferents comunitats de veïns de la parròquia.

Aquests darrers dies també s'han hagut de fer talls puntuals a l'avinguda Verge de Canòlich, a la zona de Rocacorba.

 

Comentaris

Trending