El comú de Sant Julià crea un departament per dinamitzar el turisme i el comerç

La corporació ho ha aprovat aquest dimarts així com la reestructuració de Circulació amb dues noves places administratives que es volen cobrir per promoció interna

Comentaris

Oficina d'informació i turisme de Sant Julià de Lòria.
Oficina d'informació i turisme de Sant Julià de Lòria.

El comú de Sant Julià de Lòria ha aprovat aquest dimarts en comissió, la creació d'un nou departament per dinamitzar el comerç i el turisme de la parròquia. La feina es complementarà amb l'encàrrec que el cònsol major, Josep Majoral va fer a la consellera de Desperta Laurèdia, Maria Àngels Aché per reactivar l'associació de comerciants lauredians.

Majoral explica que amb la creació del departament de Reactivació Econòmica i Comerç  hi haurà una persona per fer el seguiment i donar continuïtat a la taula de comerç i a les accions que es promoguin des de Desperta Laurèdia. El nou departament suposarà la divisió en dos de l'actual de Turisme que comptarà amb la mateixa dotació pressupostària. Una part es dedicarà al patrimoni i a la informació turística mentre que la segona treballarà, a banda del comerç, en el turisme esportiu.

De fet, la reactivació de l'Associació de Comerciants i Empresaris Lauredians (ACEL) figurava en el programa electoral de la majoria, i s'inclou també en aquest full de ruta anomenat 'pla de reactivació de la parròquia'. Les relacions entre l'ACEL i el comú mai no han estat senzilles i això que han passat diverses juntes i diversos projectes com la campanya 'Comprar a Sant Julià té premi' o la 'Queda't a Sant Julià' o iniciatives com el concurs d’embelliment floral dels balcons de Sant Julià, la participació en les activitats de La Marató de TV3 o l'organització de fires com l'outlet. En algunes etapes s'havia comptat, fins i tot, amb un dinamitzador.

Per altra banda, el comú també ha aprovat aquest dimarts una reestructuració del departament de Circulació amb la creació de dues places d'administratiu que es volen cobrir mitjançant un concurs intern, i sense que suposi cap variació en el pressupost.

Comentaris (11)

Trending