Cairat reitera que cal un estudi de liquidació ordenat de Naturland

Mostra els seus dubtes sobre la viabilitat del pla de reestructuració que està en funció de la incertesa i d'una variablitat ja que si aquest no s'acaba complint potser a llarg termini encara costarà més tancar la societat

Comentaris

Cerni Cairat.
Cerni Cairat. Altaveu

El conseller comunal de Desperta Laurèdiana i membre del consell d'administració de Naturland, Cerni Cairat reitera que cal un estudi de liquidació ordenada de la societat amb les pèrdues acumulades dels darrers anys i que el pla de reestructuració econòmic presentat aquest dijous en la junta ordinària d'accionistes es va lliurar la mateixa nit de la reunió tot i estar sotmès a votació i que per tant, calia més temps per estudiar-lo.

Cairat ha mostrat els seus dubtes sobre la viabilitat del pla de reestructuració que està en funció de la incertesa i d'una variablitat. "Si aquest no s'acaba complint potser a llarg termini encara costarà més liquidar la societat. Penso que és una opció que també s'hauria de presentar als accionistes". La junta general va aprovar els números negatius de l'empresa i el pla de reestructuració econòmic. L'objectiu principal del pla conèixer la capacitat de l'empresa per obtenir ingressos futurs i generar els fluxos d'efectiu necessaris per fer front a totes les seves obligacions. També es vol plantejar una acció de reestructuració de deutes amb entitats bancàries i amb l'accionista majoritari que és el comú de Sant Julià de Lòria.

Durant l'assemblea es va presentar la nova imatge del parc i la nova denominació. La imatge es presentarà en un acte públic el pròxim dijous on es donaran a conèixer tots els detalls.

Comentaris (7)

Trending