L’aparcament del Parc Central es prepara per rebre les Falles de València

Els operaris ja estan treballant per muntar l’envelat que acollirà algunes de les activitats previstes per aquest cap de setmana en què s'esperen unes 3.000 persones

S'inicien els treballs de muntage per a les Falles de València al'aparcament del Parc Central
S'inicien els treballs de muntage per a les Falles de València al'aparcament del Parc Central Ester Pons

Les Falles de València arriben aquest cap de setmana a la capital del Principat i els operaris ja treballen per tenir-ho tot a punt. Una part de l’aparcament del Parc Central romandrà tancada per acollir, entre altres actes, el concurs de paelles o la cremà.

Una part de la superfície de l’aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella s’ha tancat de cara a la celebració de les Falles de València, que comencen aquest divendres i fins diumenge. Aquest dimarts ja es veien els operaris treballant per muntar l’envelat que ha d’acollir bona part de les activitats que s’han preparat.

De fet, el mateix divendres tindrà lloc en aquest emplaçament el concurs de paelles a les 19 hores, mentre l’endemà hi haurà una fideuà popular i la discomòbil. Diumenge hi haurà una paella popular, degustació d’Aigua de València i la cremà de les falles. La resta d’activitats es repartiran per altres indrets de la capital.

Presentació de les Falles de València a Andorra.

Relacionat

Les Falles de València tornen a Andorra la Vella

Des del comú s’espera que s’hi apleguin durant aquests dies unes 3.000 persones i, per aquest motiu, dos terços de l’aparcament del Parc Central quedaran tancats “per garantir la seguretat”, segons fonts comunals. D’aquesta manera, només restaran operatives unes 150 places per poder estacionar els vehicles i, una vegada s’acabin els actes i es desmunti l’envelat s’aniran recuperant.

Comentaris (4)

Trending