Andorra la Vella obre les inscripcions per unes activitats de Tots Sants pendents de la Covid

Hi ha 115 places a la ludoteca i el casal el Llamp i 150 en els sis campus esportius tot i que s’avisa que es poden modificar o suspendre en funció de com evolucioni la pandèmia

Activitats infantils durant les vacances de Tots Sants de l'any passat.
Activitats infantils durant les vacances de Tots Sants de l'any passat. Tony Lara / Comú d'Andorra la Vella

El comú d’Andorra la Vella ha obert el termini d’inscripcions per a les activitats esportives i infantils que es faran durant les vacances escolars de Tots Sants. En total, s’ofereixen 115 places per a nens d’entre tres i set i anys i campus de diferents especialitats. Des de la corporació s’adverteix que la celebració d’aquestes activitats estarà en funció de com evolucioni la pandèmia del coronavirus.

Així, el casal d’infants del Llamp i la Ludoteca de Santa Coloma ja han obert les inscripcions per a les activitats infantils per a la setmana de vacances escolars de Tots Sants que enguany tindran lloc del 26 al 30 d’octubre. Hi ha fins a 115 places, (65 i 50 respectivament).

També ja està obert el període d’inscripció als sis campus esportius que organitzen els clubs i el comú: bàsquet, futbol sala, multiesports, voleibol, kung-fu i dansa moderna i ball esportiu. En aquest cas, hi ha 150 places que es distribuiran en unitats de convivència tal com estableixen els protocols sanitaris.

El comú i les entitats organitzadores avisen que es reserven el dret d’anul·lar o modificar la programació en funció de com evolucioni la pandèmia i seguint les recomanacions del Govern per fer front a la Covid-19. Les inscripcions per als casals d’infants i el campus multiesports es poden formalitzar a través de la pàgina web de la corporació, al departament d’Esports o al de Social. Les de la resta de campus s’hauran de gestionar amb els clubs organitzadors.

Comentaris

Trending