600 persones aprofiten el primer cap de setmana de gratuïtat del telecabina d’Arinsal

El comú de la Massana fa una valoració positiva del funcionament de la iniciativa, que s’allargarà fins a final de l’estiu i que ha de servir per dinamitzar el poble

Usuaris del telecabina d'Arinsal aquest cap de setmana.
Usuaris del telecabina d'Arinsal aquest cap de setmana.

Prop de 600 visitants. Són els que al llarg del cap de setmana han fet servir el telecabina d’Arinsal en el seu primer cap de setmana d’obertura gratuïta. La valoració dels usuaris ha estat força positiva. També per part del comú de la Massana i els comerciants del poble, que consideren que la mesura pot ajudar a dinamitzar els establiments durant aquesta temporada estiuenca.

Així s’ha informat des del comú. Es considera que la xifra de visitants assolida, uns 600, és prou bona per als primers dies d’una iniciativa demanada pel mateix teixit econòmic del poble. La idea s’allargarà fins a finals d’estiu. Paral·lelament, s’ha limitat l’ús de la carretera de Comallemple únicament als ciclistes i corredors, entre les vuit del matí i les dotze del migdia. .

“La idea és fer una carretera segura, tant per als ciclistes professionals com pels amateurs, un projecte compartit amb Mobilitat i Andorra Turisme”, ha afirmat el conseller, Josep Maria Garrallà. El comú recorda que la passada tardor va impulsar el pla de foment del cicloturisme de la parròquia, dins el qual s’inscriu aquest nou projecte. Segons Garrallà, “continuarem treballant per potenciar la bicicleta, en totes les seves disciplines, perquè creiem en el seu potencial a nivell esportiu i turístic, però també per ser el vehicle més sostenible”.

Pel que fa a la carretera de Comallemple, ja s’han rebut retorns positius per part dels ciclistes, ja que es tracta d’una via ideal per entrenar en alçada i amb un entorn agradable. Cal recordar que el tret de sortida es va donar amb una ruta organitzada per Andona des del Prat Gran.

Etiquetes

Comentaris

Trending