Objectiu Comú vol un transport públic per a la gent gran de Canillo

La formació també proposa altres mesures com l’impuls d’activitats com tallers de teatre o trobades intergeneracionals amb els joves de la parròquia

Un instant de la trobada dels membres d'Objectiu Comú amb la gent gran de Canillo.
Un instant de la trobada dels membres d'Objectiu Comú amb la gent gran de Canillo.

Membres de la candidatura Objectiu Comú han visitat el centre sociocultural de Canillo per mantenir una reunió amb la gent gran de la parròquia. Els han volgut transmetre les propostes que el programa electoral porta per al col·lectiu. Entre elles, la creació d’un servei de transport públic especialment destinat als padrins perquè puguin moure’s entre els diferents pobles canillencs.

L'equip d'Objectiu Comú ha volgut aprofitar el segon dia de campanya per visitar la gent gran. A la trobada, s'han tractat els temes que afecten i preocupen el col·lectiu, com per exemple la creació d'un transport públic parroquial que els ajudi a desplaçar-se entre els nombrosos pobles del territori canillenc i que els permeti disposar d'una més gran mobilitat.

D'altra banda, també s’ha parlat de mesures de caràcter cultural i participatiu, com la promoció d'activitats intergeneracionals conjuntament amb els joves, tallers de teatre, sortides per veure espectacles a altres parròquies o intercanvi d'experiències i habilitats amb els joves de la parròquia.

La trobada també, i sobretot, ha servit per a copsar els neguits, necessitat i propostes de la mateixa gent gran.

Comentaris

Trending