MovemOrdino defensa la seva “coherència” davant altres llistes que “fa uns dies no s’entenien entre ells”

Sandra Tudó explica que els eixos del projecte són fer de la parròquia un referent cultural i turístic i potenciar la participació ciutadana

Els membres de Movemordino durant la presentació.
Els membres de Movemordino durant la presentació.

La cap de llista de MovemOrdino, Sandra Tudó, ha aprofitat la presentació de la candidatura per remarcar la “coherència” que, al seu entendre, tenen en contraposició a altres rivals en les comunals del 15 de desembre vinent. Així, ha posat en relleu que altres formacions hauran de justificar com és que “fa uns dies no s’entenien” i ara, en canvi, “ho poden fer des del minut 1”. A banda, també ha explicat que els eixos del projecte passen per convertir la parròquia en “un referent cultural” i també per “potenciar la participació dels ciutadans”.

Tudó ha definit la llista de MovemOrdino com “un equip molt preparat i amb dinamisme” amb capacitat per “tirar endavant projectes que s’han de fer escoltant la gent del poble”. Així, ha remarcat que “el comú és de tots i hem de treballar perquè hi puguin dir la seva”, tot afirmant que “des del primer minut tindrem aquesta eina”. La cap de la candidatura, que aplega persones independents i gent del Partit Socialdemòcrata (PS), ha defensat també la “voluntat de regeneració política” i, sobretot el fet que “som coherents”.

I és que, ha indicat, en el seu cas “jo era independent i encara ho sóc”, tot i que ara amb el suport del PS. En canvi, ha etzibat, “és la gent qui haurà de valorar si hi ha [coherència] a les altres candidatures”, ja que “fa uns dies no s’entenien” i ara “ho poden fer des del minut”. Tudó ha assegurat que la seva encara companya a la minoria comunal, Eva Choy, tambe número 2 de la llista d’En Comú per Ordino, continua sent “amiga”, ja que “l’amistat està per sobre de la política”. Per això, assegura que no se sentirà “incòmoda” a l’hora de trobar-se-la enfront, tot apuntant que “cadascú tria el que considera més convenient”.

Sobre els eixos del projecte, la cap de llista ha apuntat que “volem que la parròquia sigui un referent cultural a nivell ampli” així com apostar per “la transparència a casa comuna i que la gent pugui participar i donar l’opinió” i “dinamitzar Ordino com a referència turística partint d’aquest punt cultural”. El número 2 de la candidatura, Jean Michel Armengol, entén que cal “una nova forma de treballar” per aconseguir que “la gent no vagi només a votar i després es despreocupi”.

Al costat de Tudó i Armengol hi ha comparegut també els altres membres de la llista, com ara Esteve López –exconseller general-, Víctor Iriarte, Jaume Rifà, Bàrbara Pàmies o Tomàs Riart entre altres. Amb petites intervencions han volgut destacar que el projecte “és molt il·lusionant” i han destacat, de forma especial, “el seu dinamisme” per intentar impulsar cap endavant la parròquia.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending