Movem Ordino proposa que els residents a la parròquia disposin de dues hores d’aparcament gratuïtes al dia

Víctor Iriarte, número 6 de la llista, alerta que el fet que els turistes hagin de pagar pàrquing és un hàndicap pels hotelers

Iriarte i Tudó, al costat del caixar d'un aparcament.
Iriarte i Tudó, al costat del caixar d'un aparcament.

La candidatura de Movem Ordino vol “prioritzar els residents de la parròquia” a nivell d’aparcaments, i per això proposa donar-los dues hores d’estacionament gratuïtes al dia. El número sis de la llista, Víctor Iriarte, ha defensat que la mesura estaria “força bé” per facilitar als veïns les gestions del dia a dia, les compres, menjar a algun dels restaurants de la parròquia o per fer ús del Centre Esportiu. La mesura es completaria amb la gratuïtat dels aparcaments per als residents durant les nits i els diumenges.

Iriarte ha exposat que el fet de donar dues hores d’aparcament gratuït als residents permetria “equiparar els socis del centre esportiu”, ja que ara per ara només els usuaris amb la quota estrella disposen de dues hores i mitja sense haver de pagar. Això suposa, al seu entendre, “una discriminació econòmica” que fa que “la gent estigui descontenta”, ja que la quota requereix el pagament anual de cop, cosa que “la majoria no pot afrontar”.

Per una altra banda, Iriarte també ha traslladat la preocupació de l’associació d’hotelers i comerciants de la parròquia amb el funcionament dels aparcaments, que fa un temps eren oberts i gratuïts. “De cara als seus clients, el fet que tot el dia sigui de pagament, els suposa un hàndicap”, ha manifestat.

Etiquetes

Comentaris

Trending