Un policia jubilat mor mentre feia raquetes de neu al Coll d’Ordino

La companya de la víctima ha alertat de la defunció, que el grup de muntanya de la policia i els equips de salvament han de confirmar que ha estat per causes naturals

-
-
Bombers, SUM i policia, com a mínim, s'han hagut de mobilitzar aquest matí per la mort d’un home que estava fent raquetes de neu al Coll d’Ordino, un policia jubilat que hauria fet 62 anys en pocs dies. Hauria estat la parella mateix de la víctima la que ha activat els equips de salvament i fins al lloc on l’home ha perdut la vida s’hi ha desplaçat un helicòpter amb personal sanitari. Totes les maniobres per intentar reanimar l’afectat han estat en va.

Membres de l’equip de muntanya de la policia s'han traslladat fins al lloc on ha caigut l'home per descartar que s'hagués tractat de cap mena d'accident. Els equips de salvament han de confirmar que la defunció hauria estat per causes naturals (una falla cardíaca). Les fonts consultades han explicat que les primeres alertes s’han donat al tomb de les deu del matí. I ha estat llavors quan s'ha activat tot el dispositiu. El finat era un policia jubilat (Joan Antich) molt apreciat al cos amb la qual cosa la seva defunció ha commocionat al despatx central de l'Obac. La missa funeral en record del finat es farà a l'església parroquial de la Massana diumenge a les 11 del matí.

Comentaris (3)

Trending