Els tres dies festius a Barcelona i altres poblacions es tradueixen en cues d’entrada a la N-145

Aquest dissabte hi ha molt trànsit per accedir al pais des de la Seu d'Urgell malgrat la previsió de fortes pluges durant el cap de setmana

Cua d'entrada aquest dissabte al matí a la N-145.
Cua d'entrada aquest dissabte al matí a la N-145. TONI SOLANELLES

Aquest dissabte s'estan registrant cues d'entrada a la N-145 des de la Seu d'Urgell i fins a la frontera hispanoandorrana. Tot i la previsió de fortes pluges durant el cap de setmana que han d'afectar Andorra i Catalunya, els tres dies de festa que hi ha a Barcelona i en altres poblacions han propiciat els desplaçaments.

També hi ha trànsit d'entrada a Sant Julià de Lòria en sentit nord. La celebració de la Vila Medieval talla el trànsit a l'avinguda Verge de Canòlich i els vehicles només poden circular per l'avinguda Francesc Cairat.

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha calculat que 455.000 vehicles han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona aprofitant el cap de setmana llarg de la festes de la Mercè. Per garantir la seguretat viària a les carreteres catalanes s’ha dissenyat un dispositiu especial, que es va activar divendres i s’allargarà fins dilluns, i en què participaran 1.169 agents de Mossos d’Esquadra, que faran controls d’alcohol i drogues, de distraccions i de velocitat, entre d’altres.

L'afluència de vehicles a Andorra pot augmentar una ocupació hotelera que ha anat a la baixa les darreres setmanes després d'un bon mes d'agost.

Comentaris (8)

Trending