Més implicació i aportació econòmica de Govern a la comissió de gestió del Madriu

Fins al moment, el ministeri de Cultura és membre únicament del consell assessor de la Vall

Comentaris

Un dels cartells d'accés a la vall del Madriu.
Un dels cartells d'accés a la vall del Madriu.

El Govern s’implicarà més activament en les tasques de gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror i, previsiblement, se sumarà amb els quatre comuns que integren la comissió gestora quant a les aportacions econòmiques. La voluntat de les parts, almenys, és estrènyer la col·laboració i que la contribució de l’executiu sigui molt més que un simple espectador, per dir-ho d’alguna manera.

La comissió gestora ha comunicat aquest dimarts que divendres passat va tenir lloc una reunió entre els cònsols que componen la comissió de gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror (comú d’Encamp, d’Andorra la Vella, de Sant Julià de Lòria i d’Escaldes-Engordany) i la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva. L’objecte de la trobada va ser engegar el treballar per intensificar la col·laboració entre les dues entitats i estrènyer els llaços.

Fins al moment, el ministeri titular de la Cultura és membre únicament del consell assessor de la Vall. La primera conseqüència de la major implicació del Govern d'Andorra en aquest projecte seria la seva participació econòmica, que se sumaria a la dels quatre comuns.

Comentaris (1)

Trending