Claude Benet impulsa una campanya a change.org per una Andorra verda

La iniciativa, que aposta per l'agricultura de proximitat i un paisatge preservat s'ha posat en marxa aquest divendres i ja suma més de 200 adhesions

Imatge que acompanya la campanya de suport.
Imatge que acompanya la campanya de suport. Change.org

L'exministre, historiador i escriptor, Claude Benet impulsa una petició a la plataforma change.org  per 'una Andorra verda, amb agricultura de proximitat i un paisatge preservat'. En la proposta es considera que el model especulatiu actual malmet el paisatge i el patrimoni cultural andorrà. Ara més que mai és hora de prendre decisions per fomentar una qualitat de vida basada en un entorn harmoniòs que alhora produeixi bens.

A la petició, dirigida al Govern,  s'explica que "Andorra ha d'impulsar un model sostenible que aporti benestar i interès per als visitants. Molt possiblement no tornarem al model anterior, doncs utilitzem tota la imaginació creativa d'un poble, segur que dona per molt. Pensem que el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sosteniblitat, és el més indicat per treure´n profit i  convertir una situació adversa en oportunitats, buscant totes les fòrmules per, a la vegada fer d'Andorra un territori autèntic, agradable, sostenible, i atractiu per qui ens vulgui fer el plaer de venir". 

La campanya s'ha iniciat aquest divendres, i en poques hores, ha sumat més de 200 adhesions. Els firmants destaquen que Andorra és un país de grans muntanyes i no de grans edificis, o que cal protegir la natura i el nostre patrimoni. Entre els firmants hi ha l'exministra i exconsellera general Meritxell Mateu, i Delfí Roca,  divulgador ambiental i membre fundador de diferents organitzacions dedicades a la protecció de les zones de muntanya i de la custòdia del territori.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending