Alerta groga pel risc de fort vent

Protecció Civil avisa que queden prohibides les enceses de foc i recomana precaució a l’hora de fer activitats a l’aire lliure i amb objectes que poden caure de terrasses i balcons

L'anticicló a les illes Britàniques provoca una forta entrada de vent del nord.
L'anticicló a les illes Britàniques provoca una forta entrada de vent del nord.

Protecció Civil ha alertat del risc de fortes ràfegues de vent que es poden produir en les pròximes hores. Per això, ha declarat l’avís groc, fet que prohibeix les enceses de foc. A banda, recomana precaució a l’hora de fer activitats a l’exterior i amb els objectes que poden caure de balcons o terrasses.

En concret, i segons s’ha indicat des del Servei Meteorològic, el fet que un anticicló s’hagi situat a l’oest de les illes Britàniques provoca un increment del vent del nord. Aquest pot suposar ràfegues d’una potència perillosa, que ha fet que Protecció Civil activi l’avís groc.

Això, en primer lloc, suposa que resten prohibides les enceses de foc. A banda, des del departament es demana precaució si s’han de fer activitats a l’aire lliure. També es recomana parar compte amb el risc de caiguda d’objectes que puguin estar a balcons o terrasses.

Etiquetes

Comentaris

Trending