Martínez Benazet: "gastarem els recursos necessaris perquè tothom rebi el tractament adient"

El ministre de Salut confirma que té símptomes lleus de coronavirus

-
-
El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet ha dit aquest dilluns que el Govern "no farà cap estalvi per obtenir els medicaments més punters del món i per obtenir ventilació mecànica. "Gastarem tots els recursos necessaris perquè totes les persones d'Andorra rebin els tractaments adients.

Martínez Benazet ha explicat també que "s'estan esmerçant recursos per trobar els medicaments més punters i fer arribar més ventiladors mecànics. Són les prioritats". Considera que les obres, noves infraestructures, inversions, etc. "podran esperar", però que ara la prioritat és la salut i afegeix que "no hi ha despesa quantificada".

El ministre ha confirmat que té símptomes lleus del coronavirus però que es pren paracetamol que és menys agressiu que altres medicaments similars. Pel moment té poca febre i és molt optimista. "Podré més que el virus. Aquesta lluita l'estem lliurant tots junts".

Ha lamentat les situacions dures i difícils com ho són, "sobretot", els comiats distanciats dels que perden un familiar o el fet que els pares no puguin assistir al parts. Ha explicat que la mesura es fa per  "distanciament social".

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending